Valuta:

Privacy verklaring

Adidas kleding online:

Wij kunnen persoonlijke informatie over u verzamelen wanneer u onze website bezoeken wanneer u te maken met ons op via onze website, of wanneer u contact met ons in persoon te hebben. Wij geen persoonlijke gegevens zonder uw toestemming verzamelen. Wij zijn van mening dat uw toestemming wordt verleend wanneer u het nodig is om een transactie te vergemakkelijken door middel van deze website velden in te vullen.

Wij kunnen uw persoonlijke informatie aan anderen ter beschikking stelt voor het doel waarvoor de informatie werd verzameld of samenhangende doeleinden, bijvoorbeeld om een transactie te voltooien namens u of u een product dat u hebt aangeschaft. We betrekken van derden aannemers om diensten te verrichten voor ons, die gaat hanteren persoonlijke informatie die we hebben van de aannemer. 

We uitgevoerd veilig uw persoonlijke gegevens en we zullen niet verhandelen, verhuren of verkopen. Wij zullen alle redelijke maatregelen nemen om veilig te houden alle informatie die wij over u hebben. Persoonlijke gegevens kunnen worden opgeslagen zowel elektronisch op ons computersysteem. Firewalls, wachtwoorden, anti-virus software en e-mail filter om al onze elektronische informatie te beschermen.

footerPayImg
Copyright © 2020 www.hotel-crau-arles.com. Powered by Adidas kleding online